Pestera Liliecilor

  • situata in satul Pestera, la 5 km de comuna Moeciu pe teritoriul administrativ al acesteia, judetul Brasov;
  • eixstenta pesterii e consemnata cu mult timp in urma, primele sapaturi arheologice fiind efectuate in 1957 - 1958;
  • amplasata la altitudinea de 950 m;
  • suprafata totala de 1 ha;
  • modelata in calcare jurasice de un afluent al Vaii cu Cale, in prezent devenit parau temporar;
  • este populata cu colonii de lilieci si cercetata din punct de vedere biospeologic de catre institutul de Speologie Bucuresti;
  • are o extindere de 162 m si o singura galerie cu inaltime intre 1,2 - 8 m;
  • in interior este o umiditate moderata si temperaturi destul de ridicate (8 - 10 grade Celsius). (sursa)

Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac
Un loc foarte linistit, racoros si de un verde care iti da energie. Vila e draguta, curata, fara decoratiuni inutil de "traditionale". Camerele sunt destul de mari si cu baie încapatoare si curata. În afara vilei e mult spatiu de joaca pentru copii dar si pentru cei mari. Gazda gateste foarte bine , mâncarea e proaspata si adesea cu de-ale casei (carne de la garnita, brânzeturi, lapte,etc). Zona nu prea are obiective turistice dar daca îti place sa mergi pe jos, o poti face în multe locuri frumoase sau poti folosi masina ca sa vezi toata zona Bran-Moeciu-Piatra Craiului. Recomand tuturor ce-si doresc un pic de liniste printre vacute blânde si fragi mari.

- Marius Durlea