Faceti cunostinta cu Pensiunea Meridian

Pensiunea Meridian

Pensiunea Meridian va ofera ingredientele unui sejur perfect nu in inima, ci in creierii muntilor. Situata in localitatea aflata la cea mai mare altitudine din Romania, aici veti putea respira cel mai pur aer din tara. Lucru dovedit stiintific, iar ca sa va convingeti puteti face o plimbare pana la statia meteo unde se fac masuratorile.

Pensiunea a fost deschisa in anul 2007 si are un grad ridicat de confort. A fost clasificata de Ministerul Turismului la patru margarete (echivalentul unui hotel de patru stele). Pentru un confort sporit al clientilor nostri am acordat o atentie deosebita detaliilor: camere spatioase si luminoase, mobilier de calitate, culori calde si primitoare. Am construit doua locuri speciale destinate relaxarii: o terasa la inaltime si un foisor pentru gratar inchis, unde chiar si iarna e o placere sa stai cu prietenii la o friptura si un pahar de vin. 

Daca aveti copii si vreti sa veniti la munte, Pensiunea Meridian este locul ideal. In curte avem tobogan, balansoar, caluti si mingi, astfel incat cei mici sa se simta cu adevarat in vacanta.

Satul Fundata

Fundata este un sat cu vocatie turistica. Situat in cel mai inalt punct din culoarul Bran-Rucar, ofera trecatorului privelisti care iti taie rasuflarea. Intr-o parte sunt Bucegii, iar in cealalta Piatra Craiului. La mijloc, Fundata. Nu incercati sa va imaginati, veniti pana aici, pentru ca realitatea locului intrece orice imaginatie! Este unul dintre motivele pentru care Fundata a fost declarat, in anii '60 unul dintre primele sate turistice din Romania.

Istoria Fundatei este si ea unica. Inainte de Marea Unire de la 1918, prin mijlocul satului trecea granita dintre Romania si Imperiul Austro-Ungar. Asa se face ca in Fundata a murit primul roman in Primul Razboi Mondial, chiar in noaptea de 15 spre 16 august 1916, cand tara noastra a intrat in razboi.

Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac