Oferte speciale


Minivacanta Sf. Andrei si 1 Decembrie
Nu mai avem camere disponibile pentru sejurul de 1 Decembrie. Va asteptam oricand, cu alta ocazie!

O minivacanta binemeritata inainte de sarbatorile de iarna: Sf. Andrei si 1 Decembrie intr-un singur sejur. Va invitam sa petreceti cea de-a 100 aniversare a Marii Uniri la Fundata, prima localitate eliberata de catre Armata Romana in vara anului 1916. Click pentru oferta:
REVELION 2019 - 21.09.2018
REVELION 2019


Nu mai avem camere disponibile pentru sejurul de Revelion.Va asteptam oricand, cu alta ocazie!


Aho, aho, de noul an, Pensiunea Meridian vã pofteste sus la munte sa petreceti zile multe. Cinci zile si patru nopti, multumiti sã fiti cu toti. Sorcova si plugusorul ne vor invada pridvorul si-un spectacol de luminã cu-artificii o sã vinã. Ia mai mânati, mãi, hãi, hãi! Toatã lumea sã fie atentã cum sorcovim o OFERTA cu pensiune completã:

CRACIUN 2018 - 17.09.2018
CRACIUN 2018

Oameni buni, chemamu-va a petrece un Craciun ca-ntr-o poveste! Va poftim cu mic cu mare în ajun de sarbatoare, cinci zile si patru nopti sa va ospatam pe toti. Iar daca v-a mai placea, bucurosi vom mai tinea. Mancare pe saturate, vinuri, tuici si visinate, colindele vor veni si Craciunul vor vesti. Mos Craciun nu va lipsi. Si colinda nu-i mai multa, iaca OFERTA cum canta:


Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face PLIMBARI CALARE prin munti (incepatori si avansati) sau puteti juca un PAINTBALL. Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 

Detalii in sectiunea servicii si preturi.

Impresii
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac
Un loc foarte linistit, racoros si de un verde care iti da energie. Vila e draguta, curata, fara decoratiuni inutil de "traditionale". Camerele sunt destul de mari si cu baie încapatoare si curata. În afara vilei e mult spatiu de joaca pentru copii dar si pentru cei mari. Gazda gateste foarte bine , mâncarea e proaspata si adesea cu de-ale casei (carne de la garnita, brânzeturi, lapte,etc). Zona nu prea are obiective turistice dar daca îti place sa mergi pe jos, o poti face în multe locuri frumoase sau poti folosi masina ca sa vezi toata zona Bran-Moeciu-Piatra Craiului. Recomand tuturor ce-si doresc un pic de liniste printre vacute blânde si fragi mari.

- Marius Durlea