Oferte speciale


REVELION 2020 - 30.12.2019
REVELION 2020

Aho, aho, de noul an, Pensiunea Meridian vã pofteste sus la munte sa petreceti zile multe. Cinci zile si patru nopti, multumiti sã fiti cu toti. Sorcova si plugusorul ne vor invada pridvorul si-un spectacol de luminã cu-artificii o sã vinã. Ia mai mânati, mãi, hãi, hãi! Toatã lumea sã fie atentã cum sorcovim o OFERTA cu pensiune completã:

CRACIUN 2019 - 23.12.2019
CRACIUN 2019

Oameni buni, chemamu-va a petrece un Craciun ca-ntr-o poveste! Va poftim cu mic cu mare în ajun de sarbatoare, cinci zile si patru nopti sa va ospatam pe toti. Iar daca v-a mai placea, bucurosi vom mai tinea. Mancare pe saturate, vinuri, tuici si visinate, colindele vor veni si Craciunul vor vesti. Mos Craciun nu va lipsi. Si colinda nu-i mai multa, iaca OFERTA cum canta:

Minivacanta Sf. Andrei si 1 Decembrie
O minivacanta binemeritata inainte de sarbatorile de iarna: Sf. Andrei si 1 Decembrie intr-un singur sejur. Va invitam sa petreceti aniversarea Marii Uniri la Fundata, prima localitate eliberata de catre Armata Romana in vara anului 1916. Click pentru oferta:

Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac