Servicii si preturi


Toate camerele Pensiunii Meridian sunt duble, cu paturi twin sau matrimoniale, dar pot fi ocupate si in regim single. 

Pentru copiii cu varsta pana in 13 ani putem adauga in camera un pat suplimentar, contra-cost: 60 RON/noapte

Camera dubla
tarif valabil in perioada 02.01.2024-20.12.2024
260 RON / noapte
Camera single
tarif valabil in perioada 02.01.2024-20.12.2024
260 RON / noapte
Suita (capacitate maxima 4 pers)
tarif valabil in perioada 02.01.2024-20.12.2024
400 RON / noapte


Tree Adventure Park Fundata
Daca faceti o escapada la munte ar fi pacat sa nu profitati la maximum de posibilitatile pe care le aveti la dispozitie pentru o distractie de calitate. Daca va place adrenalina, incercati cu incredere Tree Adventure Park.Aveti la dispozitie mai multe trasee cu tiroliana, cel mai lung fiind de 200 de metri si la o inaltime de peste 20 de metri. De asemenea, puteti incerca o serie de jocuri, cum ar fi: mersul pe sarma, catarari etc, tic cu arcul, panou escalada etc. Plimbari calare
Peisajele Fundatei sunt de-a dreptul ametitoare. Bucegii si Piatra Craiului ofera privelisti pe care ar fi pacat sa nu le puteti admira in tihna. Si unde mai pui ca sunt locuri in care nu se prea poate ajunge altfel decat calare sau pe jos. 
De aceea va invitam la plimbari calare pe carari de munte. Veti urca pe coaste abrupte, veti merge prin padure, veti trece rauri si paraie, veti vizita Lacul fara Fund si Pestera Ulucelor. Nu conteaza daca nu ati mai calarit niciodata. Veti avea in permanenta alaturi persoane profesioniste care vor avea grija de siguranta dumneavoastra. 

Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac