Termeni de utilizare

BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA MERIDIAN, SUNTEM BUCUROSI SA VA AVEM CA MUSAFIRI!

Va rugam sa acordati cateva minute pentru a parcurge, 

Codul turistului.


In calitate de gazde, dorim sa aveti o sedere placuta în pensiunea noastra, asigurandu-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor dumneavoastra. Codul si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele functionarii pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale. El se aplica tuturor turistilor, care îl accepta prin însusi faptul cazarii lor în pensiune si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve. Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de ordine interioara: 

CAZARE

Pentru ca eforturile noastre, speram vizibile, de a va asigura cele mai bune conditii de cazare, confort si intimitate sa fie pastrate si pentru eventuala dumneavoastra revenire la noi, va rugam frumos sa tratati cu grija dotarile si ambianta spatiilor pensiunii. 

Check In: incepand cu ora 16.00 pâna la ora 21.00; daca veti ajunge mai târziu decât este precizat, va rugam sa ne anuntati;

Check Out: maxim ora 12.00;

Cazarea în pensiune se face la receptie, fiecare turist prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspetilor si completand fisa de cazare. 

Din momentul preluarii cheii de la receptie, turistul raspunde pentru camera rezervata.

CONFORT SI SIGURANTA

ESTE INTERZIS FUMATUL, CONSUMUL DE BAUTURI SI ALIMENTE IN CAMERE!

Este interzis fumatul în camere, apartament si în incinta unitatii de cazare. Pensiunea este dotata cu dispozitive antifum care sunt conectate la pompieri, iar sosirea acestora presupune costuri de deplasare care vor fi suportate de persoana care declanseaza aceste dispozitive. Locurile de fumat sunt stabilite pe balcoanele camerelor, terasa si foisor, care sunt dotate cu scrumiere;

Accesul la gratar, foc de tabara, precum si la alte facilitati oferite de pensiunea noastra se face doar pentru grupuri organizate, contracost si pe baza de rezervare; persoanele care vor sa-si pregateasca un gratar o pot face doar in locul amenajat special; nu asiguram lemne sau carbuni decat contra cost. Dupa fiecare folosire a gratarului:
focul se va stinge cu apa;
- se va curata atat gratarul, cat si foisorul unde se afla acesta (in caz contrar se va achita o taxa de curatenie 100 de lei);


Pentru grupurile care pregatesc gratarul in regim propriu se va percepe o taxa de 5 lei/pers/zi pentru utilizare vesela, spalare vesela, curatenie in unitatea de cazare, manipulare deseuri etc.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri în consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse. 

Este interzis excesul de bauturi alcolice precum si prezenta in spatiile publice in stare avansata de ebrietate.  

Este interzisa sonorizarea la volum ridicat atat in interior cat si in exterior sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati sau pe vecini.

Turistii sunt obligati:
- sa nu deterioreze obiectele din dotarea pensiunii, in caz contrar acestia datoreaza Pensiunii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat si manopera;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
- sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti;
- sa foloseasca doar spatiile comune ale pensiunii si camerele rezervate de ei;
- sa nu intre in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului pensiunii;
- persoanele care vin in vizita de la alte pensiuni sa fie anuntate la receptie;
- sa nu lase copiii nesupravegheati;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;
- sa nu foloseasca prosoapele pentru: sters parul vopsit, pentru demachiat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi doar pentru uz corporal;
- sa respecte orele de odihna din pensiune: 22:00 – 9.00.


Deoarece confortul fiecarui turist este important pentru noi, va rugam sa respectati orele de odihna. Daca din motive obiective sositi in pensiune dupa ora 22:00 va rugam sa pastrati linistea. 

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra. 

De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastra. 

Sunt interzise: prepararea alimentelor si consumul acestora in camere, consumul de alimente fiind permis numai in spatiile cu destinatia de alimentatie publica. 

Este interzis consumul de alimente procurate din afara pensiunii (cu exceptia celor pentru gratarul pregatit in regim propriu). 

Camerele sunt dotate cu minifrigidere. Este interzisa utilizarea acestora în vederea depozitarii alimentelor. În conditiile în care se va constata ca minibarurile au alta destinatie, vom solicita eliberarea camerelor si achitarea costurilor pentru depozitarea alimentelor (curent si curatirea minibarurilor); EXCEPTIE fac alimentele destinate pentru hranirea copiilor cu varsta pana la 4 ani. 

Interzis accesul cu consumatori electrici mari, resouri, radiatoare, fierbatoare in pensiune.

Se interzice accesul turistilor în bucatarie, precum si de a folosi aparatura (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) pensiunii fara acordul personalului. 

Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere.

Se interzice cu desavarsire introducere in pensiune de armament, arme albe sau substante interzise prin lege.

Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste.

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la receptie, sau în cosurile de gunoi amplasate pe raza pensiunii.

Nu aruncati în WC  obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor.

Nu se accepta animale de companie.

Prosoapele din bai se schimba la 2 zile iar lenjeria de pat la 3 zile sau la solicitare (in conformitate cu prevederile Ordinului 1051/2011 privind normele de clasificare ale unitatilor turistice incadrate la categoria 4 stele/margarete). 

Predarea cheii la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al pensiunii. 

Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Pensiunii Meridian.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri în consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse. 

Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor nostri.

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia. 

Multumim clientilor care ne-au apreciat eforturile si ii asiguram de o buna colaborare si pe viitor.


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare  a site-ului de Internet aflat la adresahttp://www.pensiuneameridian.ro/

Utilizare:

Prin accesarea, vizualizarea, sau utilizarea acestui site, acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utilizare. Daca aveti obiectii sau rezerve cu privire la acest accord va rugam sa incetati accesarea acestui site. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil. 

Drepturile de proprietate intelectuala:

Intregul continut al acestui site (fotografii, text, logo, design de pagina si alte date) este proprietate ANDI TOURS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Nici un material de pe acest site nu poate fi copiat, reprodus, publicat sau transmis pe nicio cale.

Continutul site-ului

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si oricum orice sectiune de pe site, fara a fi obligati sa indeplinim vreo formalitate fata de vizitatori.

Pe site regasiti link-uri catre alte pagini pe care le consideram utile pentru dumneavoastra. Ne derogam de la orice responsabilitate privind acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor aflate pe alte site-uri care fac trimitere catre unitatea noastra de cazare. 

Impresii este o sectiune de transmitere de mesaje oferita ca parte a site-ului. In aceasta sectiune nu aveti voie: sa faceti declaratii jignitoare sau bazate pe ura fata de alte rase, sa publicati sau sa distribuiti orice limbaj sau imagine vulgara, necivilizata sau indecenta, sa hartuiti alte persoane, sa faceti publicitate  sau sa vindeti servicii catre alte personae, sa publicati materiale care contin un virus sau alte componente daunatoare. Ne rezervam dreptul de a restrictiona/elimina continutul unor mesaje in orice moment si pentru orice motiv. 

Rezervarea online reprezinta un sistem de primire a solicitarilor de cazare. Personalul unitatii de cazare va va raspunde in maximum 48 de ore. Va aducem la cunostinta ca sistemul de rezervare online nu este un sistem in timp real de rezervare. Raspunsul pe care il veti primi la solicitarea trimisa reprezinta o oferta turistica cu perioada de valabilitate, ci nu o rezervare fizica. Perioade de valabilitate a raspunsului pe care vi-l transmitem este de 24 de ore. Aceasta perioada incepe din momentul in care personalul unitatii de cazare  v-a raspuns prin e-mail sau telefonic. Dupa aceasta perioada de 24 de ore, nu va mai garantam valabilitatea ofertei turistice trimisa ca raspuns la solicitarea dumneavoastra.

Validarea rezervarii- rezervarea dumneavoastra este validata dupa ce avem confirmarea efectuarii platii unui avans de 30% din costul pachetului pentru care ati optat. Restul sumei se achita doar cash la receptia unitatii de cazare.  Avansul este nereturnabil si nereportabil. De asemenea, in cazul in care doriti sa parasiti unitatea de cazare inainte de data mentionata in formularul de rezervare, va informam ca sejurul trebuie platit integral.
Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac