Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitateUltima actualizare: 24.05.2018Protejarea datelor

Bine ati venit pe site-ul pensiunii Meridian Fundata http://www.pensiuneameridian.ro/. Apreciem interesul manifestat fata de unitatea noastra de cazare. Protectia datelor personale pe care ni le incredintati este o prioritate pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta si siguri cand vizitati site-ul nostru sau folositi ofertele noastre online.
Este important pentru noi sa fiti pe deplin informati cu privire la datele personale pe care le colectam atunci cand utilizati ofertele si serviciile noastre online si sunteti familiarizati cu modul in care le folosim.

Utilizând oricare dintre produsele sau serviciile noastre întelegeti si confirmati ca vom colecta si utiliza date cu caracter personal asa cum este descris mai jos.

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM


Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamântul dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmeaza.

Categoriile de date personale pe care le colectam sunt:

a)    numele si prenumele

b)    adresa de domiciliu

c)     serie si numar act de identitate

d)    cod numeric personal

e)    adresa de e-mail

f)      numarul de telefon

g)  informatii referitoare la rezervarea dumneavoastra: data de sosire si intrare, durata sejurului dumneavoastra, cerinte speciale

h)    recenzii si opinii referitoare la serviciile prestate în cadrul unitatii noastre de cazare. Atunci când posta?i comentarii, recenzii  sau întrebari pe platformele de socializare, se re?ine numele dvs. ?i orice date furniza?i în acel comentariu/mesaj în scopul notificarii ulterioare cu privire la serviciile, produsele sau evenimentele organizate de noi.

i)      pozele realizate în cadrul unitatii noastre de cazare cu ocazia anumitor evenimente

j)      orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati

Puteti alege oricând ce date personale doriti sa ne furnizati. Insa, necomunicarea anumitor informatii personale, in cazul in care temeiul solicitarii noastre este respectarea unei obligatii legale, obligatii contractuale sau obligatii necesare pentru incheierea unui contract,  determina incapacitatea noastra de a va procesa rezervarea. De exemplu, daca refuzati sa ne comunicati numele dumneavoastra, datele de identificare, durata sejurului, numar de telefon, adresa de e-mail nu vom putea procesa rezervarea dumneavoastra.

Datele colectate pot fi prelucrate în scopuri de interes legitm pentru a crea statistici care sa ne permita sa dezvoltam noi produse, sa aducem anumite ajustari, sa luam decizii de business mai bune sau sa îndeplinim asteptarile clientilor sau potentialilor clienti la standarde cât mai înalte.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate aflate pe proprietatea noastra pot capta sau înregistra imagini ale oaspetilor în locuri publice (cum ar fi intrarile in unitatea de cazare, holuri etc), precum si datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).

Simpla accesare a site-ului nostru nu va conduce la colectarea datelor dvs. personale cu exceptia cazului în care dvs. introduceti de bunavoie anumite date (de exemplu rezervari online).


IN CE SCOP SI IN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE

 1. Daca sunteti oaspetele nostru, prelucram datele dvs personale pentru a va rezerva un loc in cadrul unitatii noastre de cazare.
 2. Potrivit normelor cu privire la accesul, evidenta si protectia turistilor in structuri de primire turistica, administratorii acestora sunt obligati sa asigure inscrierea tuturor turistilor in evidentele operative, la sosirea acestora, si completarea formularului Fisa de anuntare a sosirii si plecarii. Datele inscrise in fisa de anuntare a sosirii si plecarii se refera la nume, prenume, data nasterii, serie si nr. carte de identitate, locul nasterii, domiciliul, cetatenia, scopul calatoriei si perioada sederii in structura de cazare. Prelucram datele dvs. personale pentru înregistrarea/cazarea în cadrul unitatii noastre de cazare. In momentul cazarii, conform prevederilor legale în vigoare  sunteti obligat la completarea fisei de anuntare a sosirii si plecarii.
 3. Prelucram datele dvs. personale cu privire la feedback/ recenzii pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta în unitatea noastra de cazare. Temeiul il constituie interesul nostru legitim de a îmbunatati constant serviciile pe care le oferim si de a oferi servicii cât mai potrivite si conforme cu standardele clientilor nostri.
 4. Alte comunicari, prin e-mail, posta, telefon sau SMS vor fi facute pentru un motiv specific precum: pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra dumneavoastra, daca nu ati finalizat o rezervare online sau o cerere de oferta, pentru a va informa despre modalitatea în care au fost solutionate plângerile si/sau incidentele aparute pe perioada sederii dvs. Temeiul nostru il constituie interesul nostru legitim de a oferi servicii la cele mai înalte standarde prin solutionarea eventualelor cereri/plângeri si pentru a va asigura de întreaga noastra disponibilitate.
 5. Pentru a asigura constant evolutia calitativa a serviciilor noastre, avem grija sa analizam fiecare plângere/sugestie din partea dvs., astfel ca întocmim rapoarte statistice pentru a identifica problemele, gradul de repetitivitate si pentru a gasi cele mai bune solutii pentru remedierea acestora. Ne bazam pe interesul nostru legitim de a furniza servicii conforme standardelor dvs.COLECTAREA DATELOR PERSONALE DE LA TERTI

Pentru a va oferi servicii de înalta calitate, este posibil sa colectam informatii despre dvs. de la partenerii nostri de afaceri si alte terte parti, dupa cum este prezentat în detaliu mai jos:

a) Parteneri de afaceri: cum ar fi agentiile de turism

b) site-uri sau aplicatii turistice

Va asiguram ca datele dvs. colectate de la terti vor fi prelucrate în aceleasi conditii ca si cum ar fi fost colectate direct de la dvs. De asemenea, nu vom colecta decât ceea ce este necesar îndeplinirii scopurilor noastre. In momentul în care va vom contacta pentru prima data, va vom aduce la cunostinta, în primul rând, sursa din care am obtinut datele dvs. personale.


FURNIZAREA DE CATRE DVS. A DATELOR PERSONALE ALE ALTOR PERSOANE FIZICE

In cazul in care ne puneti la dispozitie datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa obtineti acordul lor înainte de a ne furniza datele lor personale si sa le comunicati modalitatea în care acestea urmeaza a fi prelucrate, asa cum este descris în aceasta politica de confidentialitate.


CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt pastrate pe toata perioada realizarii scopurilor detaliate în prezenta politica, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila (spre exemplu înregistrarile camerelor de supraveghere nu vor fi pastrate mai mult de 30 zile).

Revizuim constant necesitatea pastrarii datelor dvs. personale, iar în masura în care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista obligativitatea impusa de lege de a pastra datele, vom distruge informatiile dvs. personale cât mai curând posibil si într-un mod în care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite.

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin shredder, iar daca acestea sunt salvate pe suporturi electronice, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.


CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

 1. Dreptul de a va accesa, corecta si sterge datele: 


Aveti dreptul sa:

 • ne cereti sa confirmam daca va procesam datele cu caracter personal
 • primiti informatii despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastra
 • obtineti o copie a datelor dvs. cu caracter personal
 • ne solicitati sa actualizam sau sa corectam datele dvs. cu caracter personal
 • ne solicitati sa va stergem datele cu caracter personal în anumite circumstante 

2. Dreptul de a obiecta la procesarea datelor:


Aveti dreptul sa solicitati ca Pensiunea Meridian sa înceteze procesarea datelelor dvs. cu caracter personal:

 • pentru activitati de marketing, inclusiv întocmirea de profiluri
 • în scopuri statistice
 • atunci când o astfel de prelucrare are ca scop derularea intereselor noastre legitime de afaceri, cu exceptia cazului în care suntem în masura sa demonstram ca exista o cerinta legala pentru o astfel de procesare sau trebuie sa va procesam datele cu caracter personal pentru initierea, exercitarea sau apararea împotriva unei actiuni în justitie


3. Dreptul de a restrictiona procesarea:


Aveti dreptul sa solicitati Pensiunii Meridian sa limiteze procesarea datelor dvs. cu caracter personal:

 • în timp ce unitatea noastra de cazare evalueaza sau este în curs de a raspunde unei solicitari din partea dvs. de a va actualiza sau corecta datele cu caracter personal
 • în cazul în care o astfel de procesare este ilegala si nu doriti ca Pensiunea Meridian sa va stearga datele
 • atunci când unitatea noastra de cazare nu mai are nevoie de astfel de date, dar doriti sa va pastram datele pentru stabilirea, exercitarea sau apararea împotriva unei reclamatii legale
 • în cazul în care ati depus o obiectie împotriva procesarii pe baza intereselor noastre legitime de afaceri, în asteptarea raspunsului nostru la aceasta solicitare
 • în cazul în care limitam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitarii dvs., va vom informa în prealabil de reluarea unui astfel de proces.


LINKURI CATRE ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru contine linkuri catre site-uri terte. Va rugam sa luati in considerare faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. În cazul în care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate a site-urilor pe care le vizitati înainte de a transmite date personale.

ÎNTREBARI SAU RECLAMATII

Daca aveti întrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dvs. personale sunteti binevenit sa ne contactati prin e-mail la adresa: rezervare@pensiuneameridian.ro iar noi va vom raspunde în cel mult 30 de zile de la primirea cererii sau ne puteti contacta la 0749101403.

În masura în care nu sunteti multumit de modalitatea în care v-a fost solutionata cererea, puteti depune o reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Va multumim!


Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac