Cheile Dambovicioarei

  • situate in zona calcaroasa a muntilor Piatra Craiului, pe traseul Rucar - Bran, judetul Brasov;
  • in acesta zona este localizat cel mai mare complex de chei din tara noastra, insumand un numar de 20 de chei si avand o lungime de 30 km;
  • portiunea pe care se intind Cheile Dambovicioarei este de 2 km;
  • au aspect monumental, dat de versantii calcarosi, abrupti, uneori inclinati spre albie;
  • peretii ating in unele locuri 200 m inaltime si sunt formati din calcare jurasice cenusii - albi - lucioase, dispuse in bancuri, iar in parte superioara din calcare albe dispuse in placi;
  • relieful este intregit de turnuri, stanci ascutite, relief carstic subteran;
  • in zona acestor chei exista peste 50 de pesteri, cele mai importante sunt: Dambovicioara, Pestera de la Gura Defileului, Pestera Labirintului. (sursa)

Rezerva online

nume

telefon

sosire

tip camera

email

plecare

numar camere


Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face PLIMBARI CALARE prin munti (incepatori si avansati) sau puteti juca un PAINTBALL. Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 

Detalii in sectiunea servicii si preturi.

Impresii
Pensiunea si camerele sunt spatioase, curate si bine incalzite. Mancarea a fost buna si suficienta Personalul deosebit de amabil. Multumesc, vom reveni!

- Mihai Tanase
Nota 10. Vom reveni cu placere. Totul a fost OK.

- Draghici Ion
O zona foarte frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde cu siguranta poti uita de orice problema. Conditiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare si o bucatarie plina de bucate bune. Nimic de reprosat !

- Ionut Codescu