Cheile Dambovicioarei

  • situate in zona calcaroasa a muntilor Piatra Craiului, pe traseul Rucar - Bran, judetul Brasov;
  • in acesta zona este localizat cel mai mare complex de chei din tara noastra, insumand un numar de 20 de chei si avand o lungime de 30 km;
  • portiunea pe care se intind Cheile Dambovicioarei este de 2 km;
  • au aspect monumental, dat de versantii calcarosi, abrupti, uneori inclinati spre albie;
  • peretii ating in unele locuri 200 m inaltime si sunt formati din calcare jurasice cenusii - albi - lucioase, dispuse in bancuri, iar in parte superioara din calcare albe dispuse in placi;
  • relieful este intregit de turnuri, stanci ascutite, relief carstic subteran;
  • in zona acestor chei exista peste 50 de pesteri, cele mai importante sunt: Dambovicioara, Pestera de la Gura Defileului, Pestera Labirintului. (sursa)

Divertisment
La Pensiunea Meridian aveti garantia ca nu va veti plictisi nicio clipa. Va punem la dispozitie o gama diversificata de modalitati de petrecere a timpului liber.

Pentru si mai multa adrenalina, se afla in apropierea pensiunii un parc de aventura unde puteti sa va dati cu  TIROLIANA sau sa faceti catarari pe un PANOU DE ALPINISM.

Puteti face plimbari calare prin munti (incepatori si avansati).
Bineinteles, drumetiile nu lipsesc din oferta noastra. 


Impresii
Curatenie, liniste, verdeata, aer curat, miros de iarba cosita, mancare excelenta...ce altceva iti poti dori? Totul a fost minunat si asteptam cu nerabdare sa revenim.

- Nicoleta
Very nice place. Quiet, peaceful, nice views

- Sergiu Serge
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere OK, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios. La micul dejun au stat dupa fiecare dintre noi, pana am terminat cu totii de mancat. O experienta placuta. Multumim!

- Gabriel Bondac